fbpx
Professioneel interieuradvies
Unieke 3D-tekening op maat
Vrijblijvend adviesgesprek
Van inspiratie tot realisatie

Landelijk interieur

Met de hele familie gezellig samenzijn en heerlijk ontspannen staan centraal in een landelijk interieur. Een intieme zithoek met een zachte bank en grote kussens mag hierin niet ontbreken. Een landelijk interieur is heel breed en kan je op verschillende manieren creëren.

Typerend voor een landelijk interieur zijn warme naturel tinten zoals, zandkleuren en aardetinten. Door dit warme kleurenpallet creëer je een sfeervolle uitstraling. Naast de warme kleuren zie je ook veel natuurlijke materialen terugkomen zoals, hout, linnen en leer. Door het gebruik van natuurlijke materialen en een rustig kleurenpallet wordt de natuur in huis gehaald.

Een landelijke woonstijl is meer dan alleen een witte, houten, robuuste kast. Een landelijk interieur kan ook heel goed gecombineerd worden met chique of modern. Door er een lichte eettafel aan toe te voegen creëer je al een strakkere sfeer in de ruimte en maak je het helemaal van nu.

Tip van de stylisten; een landelijke woonstijl is ook erg goed te combineren met industrieel, net zoals in de afbeelding hiernaast door er zwarte elementen aan toe te voegen. 

Deze materialen en kleuren doen het erg goed in een landelijk interieur!

Woonstijlen

Ontdek alle woonstijlen

Woonstijl

Japandi Wonen

Tevreden klanten

Bekijk wat tevreden klanten over ons zeggen

Fleur - Naaldwijk

Voor mijn nieuwe woning wist ik qua inrichting precies wat ik wel en niet leuk vond en hoe ik het graag wilde inrichten qua stijl. Maar wat ik lastig vond was om alles tot een geheel te brengen. Met behulp van Industrieelwonen hebben we samen gekeken naar het gebruik van kleuren, materialen en de juiste meubels in de ruimte.

Huidzorg Westland - De Lier

Voor de inrichting van onze kliniek hebben wij Het Interieur Spreekuur ingeschakeld. We zijn super blij met het ontwerp en de inrichting! Ontzettend bedankt!

Ralph - België

wij zochten enkele unieke stukken om ons huis in te richten. Uw aanbod was zo ruim en stijlvol, we moesten niet lang twijfelen. zeker aan te raden. top! dank u!

Boek een afspraak

_______