fbpx
Professioneel interieuradvies
Unieke 3D-tekening op maat
Vrijblijvend adviesgesprek
Van inspiratie tot realisatie

Totaal styling

Heb je een nieuw huis gekocht of wil je je huidige woning renoveren? Zit je met je handen in het haar en weet je niet waar je moet beginnen? Geen zorgen, het team van Het Interieur Spreekuur staat voor je klaar om je helemaal te ontzorgen van A tot Z!

Een totaal interieuradvies begint met een inventariserend klantgesprek waarbij we je wensen en behoeften in kaart brengen. Vanuit daar gaan we samen opzoek naar wat mogelijk is! Je ontvangt van ons een presentatiemap om zo een goed overzicht te hebben van het gehele advies. In deze presentatiemap vind je de plattegrond van de woning, een moodboard, een kleur- en materialen voorstel en een 3D-tekening met sfeerimpressies.

Met een 3D-tekening kun je de ruimte vanuit verschillende hoeken bekijken en krijg je een realistische weergave van hoe de ruimte eruit zal zien. Dit helpt je bij het visualiseren van verschillende opties en het maken van beslissingen over kleuren, meubels en materialen.

Als je helemaal blij bent met het ontwerp en het definitief is, komen we de meubels leveren en kan als puntje op de ‘i’ kiezen voor een afstyling. Hierbij komen we aan het einde van het proces nog een keer langs om de ruimte te voorzien van de mooiste accessoires en jouw interieur écht af te maken!

Ben je enthousiast geworden en zou je meer willen weten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Je kunt ons bereiken via onze website, waar je ons contactformulier kunt invullen. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om al je vragen te beantwoorden en een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek bij jouw thuis. Wij staan klaar om je te helpen bij het creëren van jouw droominterieur!