Professioneel interieuradvies
Unieke 3D-tekening op maat
Vrijblijvend adviesgesprek
Van inspiratie tot realisatie

Totaal styling

Zit je aan een nieuw interieur te denken, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Bij een totaal styling pakket verzorgen wij een compleet interieuradvies voor jou.

We beginnen met een inventariserend klantgesprek met een van onze interieurstylisten. Vanuit daar brengen wij al jouw wensen in kaart en gaan we op zoek naar een woonstijl die bij jou past. Veel woonstijlen zijn ook gemakkelijk met elkaar te combineren, hierdoor creëer je de perfecte woonstijl bij jou in huis.

We kijken met je mee van een geschikt bankstel in huis tot aan het materiaal en kleurgebruik in de ruimte. Omdat wij van A tot Z met je meedenken is heel het ontwerp voor jouw interieur uitgestippeld. Je ontvangt een presentatie map met het hele interieur plan in zicht. Hierbij inbegrepen, de plattegrond van de woning, een moodboard, een materialen- kleurenplan en de 3D sfeerimpressies.

Aan het einde van het proces kunnen een van onze interieurstylisten bij je langskomen, om de woning echt af te maken. Hierbij helpen wij je met de finishing touch van het interieur doormiddel van bijpassende accessoires. Ben jij enthousiast geworden en kan je wel een helpende hand gebruiken? Plan dan een vrijblijvende afspraak in bij een van onze interieurstylisten.

De kosten van een totaal styling pakket bedragen €895,- 

 * Kosten van totaal styling pakket vervallen bij afname van meubels t.w.v.  €10.000,-