Professioneel interieuradvies
Unieke 3D-tekening op maat
Vrijblijvend adviesgesprek
Van inspiratie tot realisatie

Het interieur spreekuur

Heb je een goed gevoel bij je woning, wil je niet verhuizen, maar wil je toch iets nieuws in je interieur? Of misschien heb je binnenkort verhuis plannen? Ga dan eens rond de tafel met een van onze interieurstylisten voor een adviesgesprek.

Bij het interieur spreekuur werken wij met verschillende pakketten. Hierdoor kunnen we je gericht advies geven. ⁠We kunnen je helpen met een indelingsadvies of we gaan een stapje verder door het ontwerpen van een 3D advies of totaal styling. We bespreken jouw ideeën en aan de hand daarvan kiezen we een geschikt pakket. Weet je bijvoorbeeld precies welke woonstijl je ligt, maar kon je er niet helemaal uit hoe je de ruimte het best kunt indelen? Dan kan je kiezen voor het indelingsadvies pakket.

Tijdens een verbouwing of een make over van je interieur kom je voor veel verschillende keuzes te staan. Bij het interieur spreekuur helpen we je hier graag mee, we gaan samen met jou op zoek naar het gevoel van thuiskomen.

 

Onze pakketten

Bekijk hieronder onze pakketten

Op zoek naar een klein duwtje in de rug voor je nieuwe interieur? Kom bij ons langs op het interieur spreekuur, dan kijken wij als interieurstylisten graag met je mee naar de indeling.

Bouw- of verbouwplannen? Wij helpen je graag met het visualiseren van jouw woondromen. Zodra je ons hebt verteld wat je wensen zijn maken wij een 3D-visual op maat.

Zou jij het ontwerp voor je nieuwe interieur volledig uit handen willen geven? Bij het totaal styling pakket helpen wij als interieur stylisten je van A tot Z met het gehele interieur.