fbpx
Professioneel interieuradvies
Unieke 3D-tekening op maat
Vrijblijvend adviesgesprek
Van inspiratie tot realisatie

Kleuradvies

Het kleurgebruik in een woning is een belangrijk aspect van interieurontwerp en kan een groot verschil maken in de uitstraling en sfeer van een huis. Bij Het Interieur Spreekuur helpen we je graag en bieden wij een persoonlijke en op maat gemaakte aanpak! Eén van onze ervaren stylisten komt bij je thuis voor een oriënterend gesprek om een goed beeld te krijgen van de ruimte en jouw persoonlijke smaak. Dit gesprek is bedoeld om elkaar te leren kennen en te inventariseren wat je wensen zijn.

Tijdens dit gesprek zal onze stylist je wensen en verwachtingen bespreken. We nemen de tijd om te zien welke kleuren geschikt zijn voor de grootte en de vorm van de ruimte. Ook kijken we naar de lichtinval en worden de bestaande meubels en decoratieve elementen onder de loep genomen. Op basis hiervan zullen we je adviseren over welke kleuren geschikt zijn voor jouw interieur en passen bij je persoonlijke stijl!

We werken het kleuradvies nauwkeurig voor je uit. Onze stylist komt vervolgens bij jou thuis langs om het plan aan je te presenteren. Het plan wordt compleet aangeleverd met de juiste kleuren, kleurnummers, merken en een gespecificeerd kleur- en materiaaladvies per wand.  Zo biedt het jou handvatten om je te helpen de beste beslissingen te nemen voor je interieur!

Ben je enthousiast geworden en zou je meer willen weten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Je kunt ons bereiken via onze website, waar je ons contactformulier kunt invullen. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om al je vragen te beantwoorden en een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek bij jouw thuis. Wij staan klaar om je te helpen bij het creëren van jouw droominterieur! Bel je liever? Geen probleem: 0174-352057

Boek een afspraak

_______