fbpx
Professioneel interieuradvies
Unieke 3D-tekening op maat
Vrijblijvend adviesgesprek
Van inspiratie tot realisatie

Stylingsabonnement

Ben je snel uitgekeken op je accessoires in je huis en vind je het leuk om elk seizoen wat nieuws te hebben? Dan is een stylingsabonnement bij Het Interieur Spreekuur de perfecte keuze voor jou!

Het werkt heel simpel; met ons stylingsabonnement komen we elk kwartaal langs met mooie accessoires die passen bij jouw sfeer en stijl. Of je nu houdt van een moderne, minimalistische stijl of juist van een klassieke, warme sfeer, wij zorgen ervoor dat de accessoires die we selecteren perfect aansluiten bij jouw smaak en interieur. Denk hierbij aan echte eye-catchers zoals, vazen, kandelaars, wanddecoratie en andere woonaccessoires die je interieur helemaal af maken.

Het mooie is, je hoeft zelf niet op zoek te gaan naar nieuwe accessoires en ook niet te slepen met grote tassen en dozen. Wij nemen alle accessoires mee en zorgen ervoor dat alles netjes wordt neergezet en gestyled. Zo kun jij direct genieten van een vernieuwde, sfeervolle woonomgeving. En dit elke drie maanden!

Ben je enthousiast geworden en zou je meer willen weten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Je kunt ons bereiken via onze website, waar je ons contactformulier kunt invullen. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om al je vragen te beantwoorden en een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek bij jouw thuis. Wij staan klaar om je te helpen bij het creëren van jouw droominterieur!

STYLLINGSABONNEMENT