fbpx
Professioneel interieuradvies
Unieke 3D-tekening op maat
Vrijblijvend adviesgesprek
Van inspiratie tot realisatie

Zakelijk interieuradvies

Kan jij wel wat hulp gebruiken bij het interieur van een bedrijfsruimte of ken jij iemand met een eigen onderneming? Bij het interieur spreekuur verzorgen wij ook zakelijke projecten, van een bedrijfskantine tot aan het ontwerpen van diverse restaurants.

Voor bedrijven is een interieur niet alleen het interieur, maar het zegt daarnaast ook alles over je bedrijf. Je kunt het zien als een soort visitekaartje en de uitstraling van het bedrijf. Bij een zakelijk interieuradvies beginnen we met een inventariserend klantgesprek en doen we onderzoek naar het soort bedrijf. We kijken naar de wensen van de klant en creëren op basis hiervan en voorlopig ontwerp. Wij denken met je mee en kijken met een frisse blik naar alle opties die mogelijk zijn binnen de ruimte.

Met een zakelijk interieur advies staan wij als stylisten klaar om mee te denken aan een compleet ontwerp. Van een praktische indeling tot aan de af styling van de gehele ruimte. In dit advies staat de uitstraling en de huisstijl van het bedrijf centraal.

Een totaal interieuradvies begint met een inventariserend klantgesprek waarbij we de wensen en behoeften in kaart brengen. Vanuit daar gaan we samen opzoek naar wat mogelijk is! Je ontvangt van ons een presentatiemap om zo een goed overzicht te hebben van het gehele advies. In deze presentatiemap vind je de plattegrond van de ruimte, een moodboard, een kleur- en materialen voorstel en een 3D-tekening met sfeerimpressies.

Aanvullende dienst

Styling-As-A-Service

Wil jij ieder kwartaal een compleet gestylde entree of kantoor? Staat duurzaamheid en circulariteit bij jullie ook hoog in het vaandel? Dan is een stylingsabonnement bij Het Interieur Spreekuur de perfecte keuze voor jouw bedrijf!

Het werkt heel simpel; met ons stylingsabonnement komen we elk kwartaal langs met mooie accessoires die passen bij jouw sfeer en stijl. Of je nu houdt van een moderne, minimalistische stijl of juist van een klassieke, warme sfeer, wij zorgen ervoor dat de accessoires die we selecteren perfect aansluiten bij jouw bedrijf. Denk aan sierkussens, vazen, kandelaars, wanddecoratie en andere woonaccessoires die de ruimte helemaal af maken.

Boek een afspraak

_______

  Tevreden klanten

  Bekijk wat tevreden klanten over ons zeggen

  Fleur - Naaldwijk

  Voor mijn nieuwe woning wist ik qua inrichting precies wat ik wel en niet leuk vond en hoe ik het graag wilde inrichten qua stijl. Maar wat ik lastig vond was om alles tot een geheel te brengen. Met behulp van Industrieelwonen hebben we samen gekeken naar het gebruik van kleuren, materialen en de juiste meubels in de ruimte.

  Huidzorg Westland - De Lier

  Voor de inrichting van onze kliniek hebben wij Het Interieur Spreekuur ingeschakeld. We zijn super blij met het ontwerp en de inrichting! Ontzettend bedankt!

  Ralph - België

  wij zochten enkele unieke stukken om ons huis in te richten. Uw aanbod was zo ruim en stijlvol, we moesten niet lang twijfelen. zeker aan te raden. top! dank u!