Professioneel interieuradvies
Unieke 3D-tekening op maat
Vrijblijvend adviesgesprek
Van inspiratie tot realisatie

Zakelijk interieuradvies

Kan jij wel wat hulp gebruiken bij het interieur van een bedrijfsruimte of ken jij iemand met een eigen onderneming? Bij het interieur spreekuur verzorgen wij ook zakelijke projecten, van een bedrijfskantine tot aan het ontwerpen van diverse restaurants.

Voor bedrijven is een interieur niet alleen het interieur, maar het zegt daarnaast ook alles over je bedrijf. Je kunt het zien als een soort visitekaartje en de uitstraling van het bedrijf. Bij een zakelijk interieuradvies beginnen we met een inventariserend klantgesprek en doen we onderzoek naar het soort bedrijf. We kijken naar de wensen van de klant en creëren op basis hiervan en voorlopig ontwerp. Wij denken met je mee en kijken met een frisse blik naar alle opties die mogelijk zijn binnen de ruimte.

Met een zakelijk interieur advies staan wij als stylisten klaar om mee te denken aan een compleet ontwerp. Van een praktische indeling tot aan de af styling van de gehele ruimte. In dit advies staat de uitstraling en de huisstijl van het bedrijf centraal.

Woonstijlen

Ontdek alle woonstijlen

Woonstijl

Japandi Wonen

Tevreden klanten

Bekijk wat tevreden klanten over ons zeggen

Fleur - Naaldwijk

Voor mijn nieuwe woning wist ik qua inrichting precies wat ik wel en niet leuk vond en hoe ik het graag wilde inrichten qua stijl. Maar wat ik lastig vond was om alles tot een geheel te brengen. Met behulp van Industrieelwonen hebben we samen gekeken naar het gebruik van kleuren, materialen en de juiste meubels in de ruimte.

Huidzorg Westland - De Lier

Voor de inrichting van onze kliniek hebben wij Het Interieur Spreekuur ingeschakeld. We zijn super blij met het ontwerp en de inrichting! Ontzettend bedankt!

Ralph - België

wij zochten enkele unieke stukken om ons huis in te richten. Uw aanbod was zo ruim en stijlvol, we moesten niet lang twijfelen. zeker aan te raden. top! dank u!

Boek een afspraak

_______