Professioneel interieuradvies
Unieke 3D-tekening op maat
Vrijblijvend adviesgesprek
Van inspiratie tot realisatie

3D interieuradvies

Ben jij toe aan een heel nieuw interieur, maar kan je het je niet zo goed inbeelden? Kom langs op het interieur spreekuur om jouw wensen in kaart te brengen. Vervolgens kunnen onze interieurstylisten je helpen met het maken van de juiste keuzes voor het ontwerp.

Kies jij voor een 3D interieuradvies dan maken wij een plan op basis van jouw wensen. We beginnen met een inventariserend klantgesprek waarin wij alle wensen onderzoeken. Vervolgens gaan wij aan de slag met het maken van een moodboard, hierin wordt de sfeer van het interieur duidelijk. Daarna stellen wij een 2D plan op en deze zetten we later om naar 3D impressies. Hierdoor komen de plannen tot leven en kan je als het ware door je nieuwe interieur heen lopen. Verder denken wij ook met je mee voor het materiaal-en kleurgebruik in de ruimte. Wij gaan samen op zoek naar de woonstijl die bij jou past. Hierdoor laat je jouw huis echt als een thuis voelen.

Bij een 3D interieuradvies ontvang je een moodboard, 2D plattegrond met bijpassende meubels, materiaal- en kleur voorstel en een 3D plan met sfeerimpressies. Hierdoor heb je een duidelijk overzicht met alle plannen van de woning. Naast het hele ontwerp wat je van ons ontvangt, gaan wij tijdens het traject ook nog rond de tafel om te kijken naar de verschillende opties voor de kleuren en materialen in de ruimte. Hierbij adviseren we je en helpen we met het maken van de juiste keuzes.

De kosten van een 3D advies bedragen €695,- 

 * Kosten 3D advies vervallen bij afname vanaf meubels t.w.v. €8.000,-

Interieur advies

Wij werken met verschillende pakketten zodat we je gericht advies kunnen geven.

Tevreden klanten

Bekijk wat tevreden klanten over ons zeggen

Fleur - Naaldwijk

Voor mijn nieuwe woning wist ik qua inrichting precies wat ik wel en niet leuk vond en hoe ik het graag wilde inrichten qua stijl. Maar wat ik lastig vond was om alles tot een geheel te brengen. Met behulp van Industrieelwonen hebben we samen gekeken naar het gebruik van kleuren, materialen en de juiste meubels in de ruimte.

Huidzorg Westland - De Lier

Voor de inrichting van onze kliniek hebben wij Het Interieur Spreekuur ingeschakeld. We zijn super blij met het ontwerp en de inrichting! Ontzettend bedankt!

Ralph - België

wij zochten enkele unieke stukken om ons huis in te richten. Uw aanbod was zo ruim en stijlvol, we moesten niet lang twijfelen. zeker aan te raden. top! dank u!

Boek een afspraak

_______