fbpx
Professioneel interieuradvies
Unieke 3D-tekening op maat
Vrijblijvend adviesgesprek
Van inspiratie tot realisatie

Totaal interieuradvies

Kan jij wel wat hulp gebruiken bij het interieur van een bedrijfsruimte of ken jij iemand met een eigen onderneming? Bij het interieur spreekuur verzorgen wij ook zakelijke projecten, van een bedrijfskantine tot aan het ontwerpen van diverse restaurants.

Voor bedrijven is een interieur niet alleen het interieur, maar het zegt daarnaast ook alles over je bedrijf. Je kunt het zien als een soort visitekaartje en de uitstraling van het bedrijf. Bij een zakelijk interieuradvies beginnen we met een inventariserend klantgesprek en doen we onderzoek naar het soort bedrijf. We kijken naar de wensen van de klant en creëren op basis hiervan en voorlopig ontwerp. Wij denken met je mee en kijken met een frisse blik naar alle opties die mogelijk zijn binnen de ruimte.

Met een zakelijk interieur advies staan wij als stylisten klaar om mee te denken aan een compleet ontwerp. Van een praktische indeling tot aan de af styling van de gehele ruimte. In dit advies staat de uitstraling en de huisstijl van het bedrijf centraal.

INDELINGSADVIES

Boek een afspraak

_______