Professioneel interieuradvies
Unieke 3D-tekening op maat
Vrijblijvend adviesgesprek
Van inspiratie tot realisatie

Eengezinswoning @ Maasland

Omschrijving

Onlangs hebben we een kleuradvies uitgevoerd voor een jong gezin uit Maasland. Deze klanten houden van kleur en wilden dit graag toevoegen in hun interieur. Om aan hun wensen te voldoen hebben we een gedetailleerd ontwerp opgesteld en hebben we ons best gedaan om een industriële en moderne uitstraling te creëren.

Daarnaast hebben we ook een kussen op maat laten maken voor de eetkamerbank en hebben we het huidige tv-meubel laten wrappen in een kleur die past bij het nieuwe kleurenschema. Dit gaf het meubel een totaal andere uitstraling en zorgde voor een mooie eenheid in het interieur.

Voor deze klant hebben we niet alleen het kleuradvies verzorgd, maar ook een materialenplan opgesteld. Hierdoor was er een duidelijke rode draad in het interieur en was er harmonie tussen de verschillende materialen en kleuren.

Tot slot hebben we de woning gestyled met mooie accessoires die passen bij de nieuwe kleuren en materialen. Dit gaf het interieur een persoonlijke touch en zorgde voor een gezellige sfeer.

Al met al was het kleuradvies een groot succes en hebben we een prachtig interieur weten te creëren voor dit jonge gezin.