Professioneel interieuradvies
Unieke 3D-tekening op maat
Vrijblijvend adviesgesprek
Van inspiratie tot realisatie

Bedrijfslounge(s) @ HZ Logistics

Omschrijving

Wij zijn als stylist door de klant betrokken bij het ontwerp van het nieuwe pand van een transportbedrijf uit De Lier. De basis stond, maar nu de sfeer en de invulling nog. Onze rol bestond voornamelijk uit het adviseren over de inrichting van het pand, de kleuren van de muren en de verlichting.

Een leuke uitdaging om een moderne en toch ook wel chique uitstraling te creëren die past bij het imago van het transportbedrijf. We hebben hierbij rekening gehouden met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur en design, maar ook met de wensen van de opdrachtgever.

Het pand is momenteel nog in aanbouw en zal naar verwachting in september klaar zijn. Wij kunnen niet wachten om het eindresultaat te zien. Zodra wij meer foto’s hebben, zullen wij deze ook tonen zodat u een idee kan krijgen van het eindresultaat.

Al met al zijn wij trots dat wij een bijdrage hebben mogen leveren aan dit project en kijken wij uit naar de opening van het nieuwe pand van het transportbedrijf in De Lier.