Professioneel interieuradvies
Unieke 3D-tekening op maat
Vrijblijvend adviesgesprek
Van inspiratie tot realisatie

Penthouse @ Den Haag

Omschrijving

Onlangs hebben wij een prachtig interieur opgeleverd voor een penthouse in Den Haag, waarbij de focus lag op de interieurstijl Japandi. Als interieuradviseurs hebben wij de klant gedurende de gehele verbouwing begeleid en voorzien van advies op maat. De klant kon te allen tijde bij een van onze interieurstylisten terecht met al zijn vragen en wensen.

Bij het ontwerp van het interieur hebben wij ons laten inspireren door de Japanse en Scandinavische stijl, die samen de Japandi-stijl vormen. We hebben gekozen voor een minimalistische inrichting, waarbij rust en harmonie centraal staan. De ruimtes zijn voorzien van natuurlijke kleuren, zoals wit, beige en grijs, aangevuld met enkele subtiele kleuraccenten.

Het meubilair in de woning is zorgvuldig uitgekozen op basis van kwaliteit en esthetiek. Er is gekozen voor meubels met een strakke en minimalistische uitstraling, die tegelijkertijd comfortabel zijn en uitnodigen tot ontspanning. Er is veel aandacht besteed aan de keuze van materialen, zoals hout, bamboe en natuursteen, om de natuurlijke sfeer van de Japandi-stijl te benadrukken.

Kortom, het resultaat is een prachtig en harmonieus interieur, waar de Japandi-stijl volledig tot zijn recht komt. We zijn trots op het eindresultaat en hopen dat de klant nog vele jaren zal genieten van zijn nieuwe woning.