fbpx
Professioneel interieuradvies
Unieke 3D-tekening op maat
Vrijblijvend adviesgesprek
Van inspiratie tot realisatie

Styling-As-A-Service

Wil jij ieder kwartaal een compleet gestylde entree of kantoor? Staat duurzaamheid en circulariteit bij jullie ook hoog in het vaandel? Dan is een stylingsabonnement bij Het Interieur Spreekuur de perfecte keuze voor jouw bedrijf!

Het werkt heel simpel; met ons stylingsabonnement komen we elk kwartaal langs met mooie accessoires die passen bij jouw sfeer en stijl. Of je nu houdt van een moderne, minimalistische stijl of juist van een klassieke, warme sfeer, wij zorgen ervoor dat de accessoires die we selecteren perfect aansluiten bij jouw bedrijf. Denk aan sierkussens, vazen, kandelaars, wanddecoratie en andere woonaccessoires die de ruimte helemaal af maken.

 

En het mooie is, je hoeft zelf niet op zoek te gaan naar nieuwe accessoires en ook niet te slepen met grote tassen en dozen. Wij nemen alle accessoires mee en zorgen ervoor dat alles netjes wordt neergezet en gestyled. Zo kun jij direct genieten van een vernieuwde, sfeervolle werkomgeving. En dit elke drie maanden!

Ben je enthousiast geworden en zou je meer willen weten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Je kunt ons bereiken via onze website, waar je ons contactformulier kunt invullen. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om al je vragen te beantwoorden en een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek op locatie. Wij staan klaar om je te helpen bij het creëren van jouw droominterieur!

STYLLINGSABONNEMENT (1)

Boek een afspraak

_______