fbpx
Professioneel interieuradvies
Unieke 3D-tekening op maat
Vrijblijvend adviesgesprek
Van inspiratie tot realisatie

Eengezinswoning @ Den Hoorn

Omschrijving

Het is altijd bijzonder om betrokken te zijn bij het realiseren van de droomwoning van een enthousiast stel. Dit opmerkelijke project in Den Hoorn is daar een prachtig voorbeeld van! Het stel kwam naar ons toe met de bouwtekeningen van hun nieuwe huis en vroeg ons om te helpen met het creëren van een interieur dat echt uniek en bijzonder zou zijn. Het was een uitdaging waar we graag onze creativiteit op hebben losgelaten!

We begonnen met het bedenken van een concept dat de persoonlijkheid en stijl van het stel weerspiegelde. Ze wilden geen standaard interieur, maar iets dat echt uniek was en hun eigen verhaal vertelde. We kozen voor gedurfde prints en texturen die een opvallende indruk zouden maken en de ruimte zouden transformeren tot een prachtig eindresultaat.

Nu het huis is opgeleverd, hebben we met veel plezier de meubels en decoraties geplaatst. Het is zo tof om het eindresultaat te zien! Het interieur is echt een weerspiegeling van de persoonlijkheid van het stel en hun unieke smaak.