fbpx
Professioneel interieuradvies
Unieke 3D-tekening op maat
Vrijblijvend adviesgesprek
Van inspiratie tot realisatie

Villa @ Pijnacker

Omschrijving

Het is altijd een genot om een jong gezin te helpen bij het creëren van hun droomhuis. Dit toffe project is daar een prachtig voorbeeld van! Het gezin kwam naar ons toe met de bouwtekeningen van hun nieuwe villa en vroeg ons om hulp bij de inrichting. Hun wens was een rustig en warm interieur waar ze met het hele gezin tot rust kunnen komen. Het was een uitdaging waar we graag onze creativiteit op loslieten!

We begonnen met het creëren van een basis van warme natuurtinten en luxe stoffen met verschillende structuren. Het resultaat is een oase van rust die perfect past bij het gezin. De keuze voor warme tinten creëert een warme en uitnodigende sfeer en de luxe stoffen zorgen voor comfort en gezelligheid.

Nu het huis is opgeleverd, hebben we de meubels afgeleverd. Het is zo gaaf om het eindresultaat te zien! De rustige basis van het interieur is perfect en we zijn verheugd om binnenkort terug te gaan om de woning af te stijlen en te voorzien van mooie accessoires. Dit zal het interieur wat spannender en kleurijker maken en het geeft ons de kans om nog meer creativiteit te tonen.

We zijn ontzettend trots op het eindresultaat en kunnen niet wachten om de foto’s met jullie te delen. Dit toffe project was een uitdaging die we met veel plezier hebben aangepakt. Het was geweldig om het gezin te helpen bij het creëren van een interieur dat helemaal bij hen past. Wij wensen hen veel geluk en ontspanning in hun nieuwe droomhuis!