fbpx
Professioneel interieuradvies
Unieke 3D-tekening op maat
Vrijblijvend adviesgesprek
Van inspiratie tot realisatie

Industrieel interieur

Een industrieel interieur past bij vele smaken. De combinatie van donkere en ruwe materialen creëert een sfeer die geïnspireerd is door oude fabrieken en lofts. Een industrieel interieur geeft je woning hierdoor een stoere, rauwe en toch ook een eigentijdse uitstraling. Met een industrieel interieur kan je alle kanten op.

Typerend voor een industrieel interieur zijn grote, massieve en robuuste meubelen. Dit wordt gecreëerd door de verschillende materialen. Materialen waar veel gebruik van wordt gemaakt zijn hout, staal, beton en leer. Leer is een materiaal dat eigenlijk in iedere woonstijl past, maar je ziet het vooral veel terug bij een industrieel interieur. Leer is een materiaal wat je op veel verschillende manieren kunt toepassen, van leren eetkamerstoelen tot leer op de wand. Het heeft een stoere uitstraling, die goed samen gaat met andere materialen in een industriële inrichting. Niet alleen leer is goed toe te passen in andere woonstijlen, maar hiernaast ook hout, staal en beton.

Tip van de stylisten; een industrieel interieur is heel goed te combineren met een chique stijl, hierdoor creëer je een interieur in de tijd van nu. 

Deze materialen en kleuren doen het erg goed in een industrieel  interieur!

Industrieel Interieur
Woonstijlen

Ontdek alle woonstijlen

Woonstijl

Japandi Wonen

Tevreden klanten

Bekijk wat tevreden klanten over ons zeggen

Fleur - Naaldwijk

Voor mijn nieuwe woning wist ik qua inrichting precies wat ik wel en niet leuk vond en hoe ik het graag wilde inrichten qua stijl. Maar wat ik lastig vond was om alles tot een geheel te brengen. Met behulp van Industrieelwonen hebben we samen gekeken naar het gebruik van kleuren, materialen en de juiste meubels in de ruimte.

Huidzorg Westland - De Lier

Voor de inrichting van onze kliniek hebben wij Het Interieur Spreekuur ingeschakeld. We zijn super blij met het ontwerp en de inrichting! Ontzettend bedankt!

Ralph - België

wij zochten enkele unieke stukken om ons huis in te richten. Uw aanbod was zo ruim en stijlvol, we moesten niet lang twijfelen. zeker aan te raden. top! dank u!

Boek een afspraak

_______