fbpx
Professioneel interieuradvies
Unieke 3D-tekening op maat
Vrijblijvend adviesgesprek
Van inspiratie tot realisatie

Chique interieur

Chique is momenteel helemaal hot en niet meer weg te denken uit het interieur. Deze luxe stijl kan je op verschillende manieren toepassen. Door de perfecte mix te vormen, kan je er een kleine klassieke twist aan geven.

Tegenwoordig zit een chique interieur in een modern jasje. Voor een luxe stijl gebruik je een warm, sfeervol kleuren pallet. Door de warme kleuren te combineren met verschillende soorten materialen creëer je een speels effect. Veel materialen die worden toegepast in een chique interieur zijn; velours stoffen, marmer en ook de visgraat vloeren zijn niet meer weg te denken.

Naast alle kleuren en materialen die een belangrijke rol spelen in een chique interieur, is lichtinval ook een belangrijke factor. Door simpel weg al voor licht doorlatende raamdecoratie te kiezen, creëer je optisch al meer ruimte in de woning.

Tip van de stylisten; een chique interieur is alles van deze tijd. Wil je nou net even iets anders, voeg er dan een spannende kleur aan toe en zoek het in de accessoires. 

Deze materialen en kleuren doen het erg goed in een chique interieur!

Woonstijlen

Ontdek alle woonstijlen

Woonstijl

Japandi Wonen

Tevreden klanten

Bekijk wat tevreden klanten over ons zeggen

Fleur - Naaldwijk

Voor mijn nieuwe woning wist ik qua inrichting precies wat ik wel en niet leuk vond en hoe ik het graag wilde inrichten qua stijl. Maar wat ik lastig vond was om alles tot een geheel te brengen. Met behulp van Industrieelwonen hebben we samen gekeken naar het gebruik van kleuren, materialen en de juiste meubels in de ruimte.

Huidzorg Westland - De Lier

Voor de inrichting van onze kliniek hebben wij Het Interieur Spreekuur ingeschakeld. We zijn super blij met het ontwerp en de inrichting! Ontzettend bedankt!

Ralph - België

wij zochten enkele unieke stukken om ons huis in te richten. Uw aanbod was zo ruim en stijlvol, we moesten niet lang twijfelen. zeker aan te raden. top! dank u!

Boek een afspraak

_______