fbpx
Professioneel interieuradvies
Unieke 3D-tekening op maat
Vrijblijvend adviesgesprek
Van inspiratie tot realisatie

Binnenkort verhuizen?

Bij het interieur spreekuur kan je terecht met al je vragen. Van kleine vragen over een behang op de wand tot aan het ontwerpen van een geheel interieur advies.

Wij denken dus van A tot Z met je mee en bieden je graag een helpende hand. Bij het interieur spreekuur denken wij out of de box, niks is hierbij te gek! Wij verzorgen dus niet alleen een industriële interieurs, maar zijn van alle markten thuis. Hierbij hebben wij verschillende stijlen onder het vergrootglas gelegd en proberen wij de woonstijlen voor jou te verduidelijken.

Natuurlijk zijn ook heel veel woonstijlen met elkaar te combineren. Zo geef je een romantisch interieur ook super makkelijk een industriële twist. Door bijvoorbeeld een zwart stalen kast tegen een roze muur te zetten maak je het al minder zoet. Het combineren van verschillende stijlen kan soms lastig zijn en daarom denken wij graag met je mee.

We kijken er naar uit om met u rond de tafel te gaan en op zoek te gaan naar jouw gewenste woonstijl. Plan een vrijblijvende afspraak in bij een van onze interieurstylisten voor een oriënterend gesprek.

Woonstijlen

Ontdek alle woonstijlen

Woonstijl

Japandi Wonen

Tevreden klanten

Bekijk wat tevreden klanten over ons zeggen

Fleur - Naaldwijk

Voor mijn nieuwe woning wist ik qua inrichting precies wat ik wel en niet leuk vond en hoe ik het graag wilde inrichten qua stijl. Maar wat ik lastig vond was om alles tot een geheel te brengen. Met behulp van Industrieelwonen hebben we samen gekeken naar het gebruik van kleuren, materialen en de juiste meubels in de ruimte.

Huidzorg Westland - De Lier

Voor de inrichting van onze kliniek hebben wij Het Interieur Spreekuur ingeschakeld. We zijn super blij met het ontwerp en de inrichting! Ontzettend bedankt!

Ralph - België

wij zochten enkele unieke stukken om ons huis in te richten. Uw aanbod was zo ruim en stijlvol, we moesten niet lang twijfelen. zeker aan te raden. top! dank u!

Boek een afspraak

_______