fbpx
Professioneel interieuradvies
Unieke 3D-tekening op maat
Vrijblijvend adviesgesprek
Van inspiratie tot realisatie

Bedrijfskantine @ De Lier

Omschrijving

Voor dit zakelijke project zijn wij aan de slag gegaan met het ontwerpen van het interieur voor een bedrijfskantine. De klant wilde een heel nieuw interieur, waarbij hun huisstijl centraal stond. Het was voor ons een hele uitdaging om een geschikte indeling te maken voor de ruimte, omdat het een smalle, lange kantine was. Hier hebben wij uiteindelijk goed gebruik van gemaakt en er juist een speelse sfeer gecreëerd.

In deze kantine komt een warme sfeer terug met een stoere touch. Dit gevoel ontstaat door de landelijke elementen in combinatie met de aardse tinten. Bij dit bedrijf hebben we ook rekening moeten houden met de werkkleren van het personeel. Deze kunnen nog wel eens vies worden tijdens de werkuren en daarom hebben wij voor makkelijk afneembare stoffering van de meubels gekozen.

Aan het einde van dit project zijn we nog bij de klant langs geweest voor de finishing touch. We hebben de bedrijfskantine helemaal afgestyled met bijpassende accessoires.

Scrol door de afbeeldingen hiernaast om de foto’s voor en na de make over te bekijken!

 

 

Meer informatie

Ben jij nou enthousiast geworden en ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en breng jouw wensen in kaart met een van onze interieurstylisten.