fbpx
Professioneel interieuradvies
Unieke 3D-tekening op maat
Vrijblijvend adviesgesprek
Van inspiratie tot realisatie

Huidzorg Westland @ De Lier

Omschrijving

Hoe gaaf is dit bedrijfspand van Huidzorg Westland geworden in De Lier! Voor deze jonge onderneemster zijn wij aan de slag gegaan om een interieur te ontwerpen waarbij de huisstijl centraal staat. Tijdens het inventariserend klant gesprek brachten wij de wensen van de klant in kaart. Bij dit project hebben wij niet alleen het interieur ontwerp mogen ontwerpen, maar daarnaast hebben wij ook mee mogen denken bij de indeling van de ruimte.

De huisstijl van Huidzorg Westland straalt rust en reinheid uit. Dit hebben wij als uitgangspunt gebruikt in het interieur en het in een jasje van nu gestoken. In de ruimte komen rustige kleuren tinten en natuurlijke materialen terug.

Wij hebben dit toffe project opgeleverd bij de klant, ben jij benieuwd hoe het is geworden? Kijk dan snel verder bij de foto’s, want wij hebben het eindresultaat voor jou mogen vastleggen.

Meer informatie

Ben jij nou enthousiast geworden en ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en breng jouw wensen in kaart met een van onze interieurstylisten.