fbpx
Professioneel interieuradvies
Unieke 3D-tekening op maat
Vrijblijvend adviesgesprek
Van inspiratie tot realisatie

Eengezinswoning @ Monster

Omschrijving

Voor dit moderne gezin met veel kinderen mochten wij meedenken met de inrichting van de hal, woonkamer en keuken. De wens van de klant was hierin dus zeker veel zitruimte, vandaar dat wij hebben gekozen voor een extra grote hoekbank inclusief fauteuil. Ook hebben wij gekozen voor een grote ovale eettafel met daarbij acht eetkamerstoelen.

Wij hebben ons voor de kleuren en materialen door het strand laten inspireren. De woning ligt namelijk vlak naast het strand. Wij hebben gekozen voor de basic woonstijl in combinatie met warme kleuren en natuurlijke materialen. Door gebruik te maken van zwarte details, zoals in de verschillende lampen en de onderstellen geeft dit de woning een stoere uitstraling.

Wij zijn momenteel nog druk bezig met dit project. Zodra wij dit interieur ontwerp hebben opgeleverd, volgt hier meer informatie over.

Meer informatie

Ben jij nou enthousiast geworden en ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en breng jouw wensen in kaart met een van onze interieurstylisten.