fbpx
Professioneel interieuradvies
Unieke 3D-tekening op maat
Vrijblijvend adviesgesprek
Van inspiratie tot realisatie

RYM administratie & advies B.V. @ De Lier

Omschrijving

Voor dit zakelijke project zijn wij aan de slag gegaan voor Administratiekantoor RYM Administratie & Advies. Dit is een pro-actief administratiekantoor gelegen in de gezellige Hoofdstraat van De Lier. Voor ons een leuke thuis wedstrijd!

Voor dit interieur hebben wij de meubels geleverd en daarbij ook de totale afstijling van het pand voorzien. We hebben meegedacht met de kleursamenstelling die we doorgevoerd hebben vanuit de huisstijl van RYM. Het is een hip en dynamisch administratie kantoor en dat zie je ook zeker terug in het interieur ontwerp.

De focus lag specifiek op de vloerkleden voor de regeling met akoestiek binnen het pand. Dit zijn grotendeels ook maatwerk producten, zodat het perfect aansluit op de ruimtes. De stoelen die we hebben geplaatst in de vergaderruimte staan voor comfortabel en eenvoud. Dit geldt ook voor de barkrukken in de keuken.

Meer informatie

Ben jij nou enthousiast geworden en ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en breng jouw wensen in kaart met een van onze interieurstylisten.