fbpx
Professioneel interieuradvies
Unieke 3D-tekening op maat
Vrijblijvend adviesgesprek
Van inspiratie tot realisatie

Eengezinswoning @ Pijnacker

Omschrijving

Interieur ontwerp voor een koopwoning in Pijnacker.

Voor dit stel hebben wij mee mogen denken met het interieur van hun eerste koopwoning samen. Ze hebben altijd een huis gehuurd, maar nu was het eindelijk tijd om hun nieuwe koophuis echt goed aan te pakken. Ze hadden een sterke voorkeur voor de kleuren donkerblauw en okergeel binnen het ontwerp. Het was aan ons de taak deze kleuren op een mooie manier te combineren. Achter de eettafel is een behangcirkel ingetekend die de kleuren vanuit heel de woning samen laat komen. Dit vormt zo een echte eyecatcher!

Daarnaast was een wens van de klant om meer opbergmogelijkheden te hebben, ook juist voor de spullen die ze liever niet in het zicht hebben. Daarom hebben we ervoor gekozen om samen met de klant een maatwerkkast te ontwerpen. Hierdoor komen alle wensen van de klant samen in het perfecte meubel. Om verder ook de rust te vinden in het interieur ontwerp hebben we gekozen voor een schuifdeur die de doorgang naar de trap weg werkt. Dit is tevens ook efficiënt voor de warmte.

Ook hebben we de hobby van dit stel meegenomen in ons ontwerp, een avondje een heerlijk boek in duiken. We hebben een hoekje gecreëerd, wat deze bezigheid zeker niet saai maakt. De boekenkast wordt namelijk op maat gemaakt en loopt net het hoekje om tegen de wand. We kiezen ervoor dit mee te verven in de kleuren keuze van de wand, waardoor het tegelijkertijd rust uitstraalt maar zeker niet saai is.

Wij zijn momenteel nog druk bezig met dit project. Zodra wij dit interieur ontwerp hebben opgeleverd, volgt hier meer informatie over.

Meer informatie

Ben jij nou enthousiast geworden en ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en breng jouw wensen in kaart met een van onze interieurstylisten.