fbpx
Professioneel interieuradvies
Unieke 3D-tekening op maat
Vrijblijvend adviesgesprek
Van inspiratie tot realisatie

Interieur slaapkamer @ Vinkeveen

Omschrijving

Bij het Interieur Spreekuur voeren wij niet alleen de grote projecten uit, ook voor de kleine ruimtes kun je bij ons terecht. Zo hebben wij bij Djarno Hofland een interieur ontwerp mogen maken voor de slaapkamer.

De klant heeft een nieuwe, vrijstaande woning gekocht die helemaal naar wens is. Dit interieur was ook al volledig afgestyled, alleen de slaapkamer moest nog het perfecte plaatje worden. Het uitgangspunt van deze ruimte was de huidige stijl van de woning doorvoeren naar de kleine ruimte in het huis. Vandaar dat wij hier een ontwerp voor mochten maken.

De uitstraling van de slaapkamer is te vergelijken met Hotel Chique. Voor deze luxe stijl gebruik je een warm, sfeervol kleuren pallet. Door de warme kleuren te combineren met verschillende soorten materialen creëer je een speels effect. Een materiaal dat veel word toegepast in een chique interieur zijn stoffen met een velvet vleug. Daarnaast zie je veel de kleuren zwart en goud terug komen in de details.

Wij zijn momenteel nog druk bezig met dit project. Zodra wij dit interieur ontwerp hebben opgeleverd, volgt hier meer informatie over.