fbpx
Professioneel interieuradvies
Unieke 3D-tekening op maat
Vrijblijvend adviesgesprek
Van inspiratie tot realisatie

Eengezinswoning @ België

Omschrijving

Voor dit stel uit België zijn we aan de slag gegaan met het maken van een compleet interieur ontwerp. Het ging om een vrijstaande woning waarbij het huis gelegen is in een landelijk gebied. Hierdoor hebben we de mogelijkheid gekregen om de natuur van de omgeving door te trekken in het interieur. We hebben er daarom voor gekozen om natuurlijke materialen te gebruiken zoals, marmer en hout. Dit zie je terug in de keuken en de diverse meubelen. De boomstamtafel staat hierin echt centraal.

De klant wilde een interieur van een speels, maar toch ook een chique uitstraling. Dit hebben wij samen gebracht door verschillende kleursamenstellingen te creëren. Ondanks dat ze niet perse uit waren op kleur in de woning hebben wij toch een voorstel gemaakt waar dit wel in naar voren komt. Toen we dit vervolgens presenteerde viel het hele plaatje op zijn plek. De rust en eenheid van kleur en materialen vormen de perfecte combinatie.

Maar één van de belangrijkste wensen van de klant was toch wel dat wij rekening moesten houden met hun favoriete viervoeter in huis. Hier hebben wij voor de kleine Toby een eigen hoekje gecreëerd.

 

Meer informatie

Ben jij nou enthousiast geworden en ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en breng jouw wensen in kaart met een van onze interieurstylisten.