fbpx
Professioneel interieuradvies
Unieke 3D-tekening op maat
Vrijblijvend adviesgesprek
Van inspiratie tot realisatie

Eengezinswoning @ Berkel en Rodenrijs

Omschrijving

Voor deze gezellige familie van in totaal 6 personen hebben wij een plan mogen maken voor hun eengezinswoning in Berkel & Rodenrijs.
De opdracht luidde; een warm en gezellig, maar rustig interieur.
De indeling is compleet veranderd ten opzichte van de oude situatie en de ruimte is optimaal benut, zodat er in zowel de zit- als de eethoek voldoende ruimte is gecreëerd voor het hele gezin, zonder dat je het gevoel krijgt dat het te vol staat. Dit komt natuurlijk ook door het gebruik van deze prachtige rustige kleurtinten en stoffen.

Inmiddels zijn alle meubels uitgeleverd en zijn we met een bus vol woonaccessoires bij de klant langs geweest om de puntjes op de i te zetten en het geheel echt af te maken. Nadat we ook nog eens een heerlijk stukje huisgemaakte taart van de klant kregen zijn we weer vertrokken en kon de klant lekker gaan genieten van hun prachtige nieuwe interieur. Dit was weer een project om trots op te zijn!

 

Meer informatie

Ben jij nou enthousiast geworden en ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en breng jouw wensen in kaart met een van onze interieurstylisten.