Professioneel interieuradvies
Unieke 3D-tekening op maat
Vrijblijvend adviesgesprek
Van inspiratie tot realisatie

Vintage interieur

Een vintage interieur kenmerkt zich aan grafische prints, warme kleuren en grote ronde vormen. Daarnaast is het mixen van oud en nieuw in deze woonstijl een echte must!

Typerend voor een vintage interieur zijn meubels met ronde vormen en zachte lijnen. Dit zie je vooral terug in banken en grote fauteuils, maar daarnaast ook in de afwerkingen van salontafels en dressoirs. Naast alle ronde vormen speelt hout ook een belangrijke rol in een vintage stijl en dan vooral de warme houtsoorten zoals wengé. Bij zitmeubelen wordt er vaak een houten frame toegepast en dit wordt gecombineerd met de stoffen zitten.

In een vintage interieur kun je werken met verschillende kleuren palletten. Hierin is niks te gek, daarom kun je ook makkelijk spelen en een gedurfde kleurencombinatie maken. Met de kleuren mosterdgeel en diep rood creëer je al snel een vintage gevoel. Daarnaast zijn de kleuren oudroze en petrol ook een echte trend in deze woonstijl. Door hier gouden accessoires aan toe te voegen is je elegante vintage look compleet.

Tip van de stylisten; een vintage interieur hoeft niet altijd oud en stoffig te zijn, maar combineer dat oude stoeltje van je opa met een moderne bijzettafel. Hierdoor creëer je een vintage look in de stijl van nu. 

Deze materialen en kleuren doen het erg goed in een vintage interieur!

Tevreden klanten

Bekijk wat tevreden klanten over ons zeggen

Fleur - Naaldwijk

Voor mijn nieuwe woning wist ik qua inrichting precies wat ik wel en niet leuk vond en hoe ik het graag wilde inrichten qua stijl. Maar wat ik lastig vond was om alles tot een geheel te brengen. Met behulp van Industrieelwonen hebben we samen gekeken naar het gebruik van kleuren, materialen en de juiste meubels in de ruimte.

Huidzorg Westland - De Lier

Voor de inrichting van onze kliniek hebben wij Het Interieur Spreekuur ingeschakeld. We zijn super blij met het ontwerp en de inrichting! Ontzettend bedankt!

Ralph - België

wij zochten enkele unieke stukken om ons huis in te richten. Uw aanbod was zo ruim en stijlvol, we moesten niet lang twijfelen. zeker aan te raden. top! dank u!

Boek een afspraak

_______