Professioneel interieuradvies
Unieke 3D-tekening op maat
Vrijblijvend adviesgesprek
Van inspiratie tot realisatie

Romantische interieur

Een romantisch interieur kenmerkt zich door een rustige uitstraling en er wordt een zachte sfeer gecreëerd. In deze woonstijl wisselen de tinten fris wit, roze en natuurlijke aardse tinten zich af.

Typerend voor een romantisch interieur zijn dus de zachte kleuren palletten. Daarnaast wordt er ook vaak een accentkleur aan de ruimte toegevoegd, hierdoor creëer je iets meer speling. Naast alle lichte kleuren die er worden gebruikt in een romantisch interieur, komen er ook veel zachte materialen terug. Een roze velvet hoekbank is daarom ook een echte blikvanger in deze woonstijl. Naast de verschillende velvet of velours stoffen, doet een lichte marmer tafel het ook erg goed in een romantisch interieur.

Deze woonstijl is ook super goed te combineren, door simpel weg al een rotan stoeltje aan een romantisch interieur toe te voegen word het al meer bohemain.

Tip van de stylisten; een romantisch interieur geef je ook super makkelijk een industriële twist. Door bijvoorbeeld een zwart stalen kast tegen een roze muur te zetten maak je het al minder zoet.

Deze materialen en kleuren doen het erg goed in een romantisch interieur!

Tevreden klanten

Bekijk wat tevreden klanten over ons zeggen

Fleur - Naaldwijk

Voor mijn nieuwe woning wist ik qua inrichting precies wat ik wel en niet leuk vond en hoe ik het graag wilde inrichten qua stijl. Maar wat ik lastig vond was om alles tot een geheel te brengen. Met behulp van Industrieelwonen hebben we samen gekeken naar het gebruik van kleuren, materialen en de juiste meubels in de ruimte.

Huidzorg Westland - De Lier

Voor de inrichting van onze kliniek hebben wij Het Interieur Spreekuur ingeschakeld. We zijn super blij met het ontwerp en de inrichting! Ontzettend bedankt!

Ralph - België

wij zochten enkele unieke stukken om ons huis in te richten. Uw aanbod was zo ruim en stijlvol, we moesten niet lang twijfelen. zeker aan te raden. top! dank u!

Boek een afspraak

_______