Professioneel interieuradvies
Unieke 3D-tekening op maat
Vrijblijvend adviesgesprek
Van inspiratie tot realisatie

Modern interieur

Het belangrijkste in een modern interieur is de speling met het licht in de ruimte. Daarom is het belangrijk dat je de juiste keuze maakt over de kleuren die je in je interieur gaat toepassen.

Het kleurenpallet van een modern interieur bestaat vooral uit de basis kleuren, denk hierbij aan wit of grijstinten. Hierdoor blijft de woning ook zo licht mogelijk. Vaak zie je in een modern interieur strakke, hoogglans, witte kasten. Dit wordt toegepast, omdat dit nog meer licht reflecteert. Om een stoerdere touch aan je moderne interieur te geven kan je de basiskleuren combineren met donkere details. Een stalen deur met veel glas doet het erg goed, omdat dit ook weer veel licht doorlaat.

Naast alle lichte kleuren, is het daarnaast ook belangrijk om de basis rustig te houden. In moderne interieurs geldt de uitspraak ‘less is more’. Dit doe je door één blikvanger te kiezen, door bijvoorbeeld voor een designers items te gaan.

Tip van de stylisten; kies voor minimalisme en grote meubels, een strakke hoekbank met een zwevend – tv meubel geven de ruimte nog meer kracht.

Deze materialen en kleuren doen het erg goed in een modern interieur!

Tevreden klanten

Bekijk wat tevreden klanten over ons zeggen

Fleur - Naaldwijk

Voor mijn nieuwe woning wist ik qua inrichting precies wat ik wel en niet leuk vond en hoe ik het graag wilde inrichten qua stijl. Maar wat ik lastig vond was om alles tot een geheel te brengen. Met behulp van Industrieelwonen hebben we samen gekeken naar het gebruik van kleuren, materialen en de juiste meubels in de ruimte.

Huidzorg Westland - De Lier

Voor de inrichting van onze kliniek hebben wij Het Interieur Spreekuur ingeschakeld. We zijn super blij met het ontwerp en de inrichting! Ontzettend bedankt!

Ralph - België

wij zochten enkele unieke stukken om ons huis in te richten. Uw aanbod was zo ruim en stijlvol, we moesten niet lang twijfelen. zeker aan te raden. top! dank u!

Boek een afspraak

_______