Professioneel interieuradvies
Unieke 3D-tekening op maat
Vrijblijvend adviesgesprek
Van inspiratie tot realisatie

Bohemian interieur

Bij een bohemian stijl hoef je niet altijd binnen de lijntjes te kleuren. Het draait om het durven combineren van verschillende kleuren en patronen binnen je interieur.

Een bohemian interieur heeft over het algemeen een natuurlijke basis, aan de hand daarvan draait het vooral om de aankleding. Denk aan een gekleurd, grafisch vloerkleed of een grote rotan fauteuil. Felle kleuren, prints, franjes en kralen mogen in deze woonstijl niet ontbreken. Natuurlijke materialen zijn daarnaast ook een echte must in een bohemian stijl. Vooral hout, rotan en riet staan centraal in zowel de meubels als accessoires. Door hier een balans in te vinden creëer je ook rust in de ruimte.

Voor een rustgevende sfeer kan je ook neutrale basiskleuren combineren met natuurlijke elementen. Denk hierbij aan groene accenten zoals een tropische print of een grote plant. Hierdoor is een bohemian stijl ook wel te vergelijken met het vrolijke Ibiza-sfeertje.

Tip van de stylisten; Durf te combineren! Denk hierbij vooral aan het combineren met verschillende kleuren palletten. 

Deze materialen en kleuren doen het erg goed in een bohemain interieur!

Tevreden klanten

Bekijk wat tevreden klanten over ons zeggen

Fleur - Naaldwijk

Voor mijn nieuwe woning wist ik qua inrichting precies wat ik wel en niet leuk vond en hoe ik het graag wilde inrichten qua stijl. Maar wat ik lastig vond was om alles tot een geheel te brengen. Met behulp van Industrieelwonen hebben we samen gekeken naar het gebruik van kleuren, materialen en de juiste meubels in de ruimte.

Huidzorg Westland - De Lier

Voor de inrichting van onze kliniek hebben wij Het Interieur Spreekuur ingeschakeld. We zijn super blij met het ontwerp en de inrichting! Ontzettend bedankt!

Ralph - België

wij zochten enkele unieke stukken om ons huis in te richten. Uw aanbod was zo ruim en stijlvol, we moesten niet lang twijfelen. zeker aan te raden. top! dank u!

Boek een afspraak

_______