Professioneel interieuradvies
Unieke 3D-tekening op maat
Vrijblijvend adviesgesprek
Van inspiratie tot realisatie

Basic interieur

Een basic interieur creëer je door een kleuren pallet te gebruiken met rustige tinten. Kies bijvoorbeeld voor een  pallet met grijstinten, vind je dit net iets te koel, ga dan voor wat warmere kleuren.

Naast het rustige kleurgebruik bij een basic interieur,  is het ideaal om aardse tinten te verwerken in het rustige en verdere koele kleurenpallet. Een basic interieur kan je creëren door koele grijs tinten te gebruiken, maar daarnaast passen warme grijs tinten ook heel goed in deze woonstijl. Hierdoor creëer je een natuurlijke, warme sfeer in de woning. Naast de rustige kleuren zie je ook veel natuurlijke elementen terugkomen in de materialen. Hierbij is typerend een strakke houten vloer of beton. Vaak zie je een linnen look in de meubelstoffering.

Tip van de stylisten; spreekt een basis interieur jou wel heel erg aan, maar mag het misschien wat spannender? Door er bijvoorbeeld een zwarte kast aan toe te voegen geef je er een industriële twist aan.

Deze materialen en kleuren doen het erg goed in een basic interieur!

 

 

Tevreden klanten

Bekijk wat tevreden klanten over ons zeggen

Fleur - Naaldwijk

Voor mijn nieuwe woning wist ik qua inrichting precies wat ik wel en niet leuk vond en hoe ik het graag wilde inrichten qua stijl. Maar wat ik lastig vond was om alles tot een geheel te brengen. Met behulp van Industrieelwonen hebben we samen gekeken naar het gebruik van kleuren, materialen en de juiste meubels in de ruimte.

Huidzorg Westland - De Lier

Voor de inrichting van onze kliniek hebben wij Het Interieur Spreekuur ingeschakeld. We zijn super blij met het ontwerp en de inrichting! Ontzettend bedankt!

Ralph - België

wij zochten enkele unieke stukken om ons huis in te richten. Uw aanbod was zo ruim en stijlvol, we moesten niet lang twijfelen. zeker aan te raden. top! dank u!

Boek een afspraak

_______